Bucegi12 Central Residence, blocul de apartamente și birouri de lux, va avea unul dintre cele mai mari și mai sigure adăposturi de protecție civilă din  Ploiești

Bucegi12 Central Residence, blocul de apartamente și birouri de lux care se va construi în zona centrală a Municipiului Ploiești, cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul, va fi dotat cu unul dintre cele mai mari și sigure adăposturi de protecție civilă din  Ploiești.

Apartamente de vânzare în Ploiești – gândite pentru liniște și confort

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas sunt nu doar sigure – clădirea fiind proiectată să reziste la cutremure de 9,2 grade pe scara Richter, ci și foarte confortabile. La construcția lor au fost folosite materiale de ultimă generație, cum ar fi blocurile Silka – sistemul inovativ de amortizare a sunetului produse de Ytong, care nu permite intrarea zgomotelor în locuință, sau sistemul termopan Salamander Blue Evolution 92 geam tripan, puternic fonoizolant.

Potrivit legislației în vigoare, construcțiile de locuințe trebuie prevăzută cu un adăpost de de protecție civilă executat la subsol (ALA). În cazul blocului de apartamente și birouri de lux cu 10 etaje ce va fi construit pe strada Bucegi la nr 12, în zona 0 a Ploieștiului, acest adăpost va fi amenajat la nivelul -2 și va avea o suprafață de peste 300 de metri pătrați.

Citește și: Se construiește primul bloc din centrul Ploieștiului fără centrale termice sau aparate de aer condiționat

Adăpostul, proiectat să aibă o capacitate de 200 de persoane, va fi dotat cu uși metalice care asigură etanșeitatea intrărilor și ieșirilor de salvare. Acestea se montează în pereți de beton armat și sunt testate să reziste la presiune – sarcină directă 21.600 daN (22000 kg forță) și sarcină indirectă 5040 daN (5100 kg forță ). Pereții adăpostului vor avea o grosime de 40 de cm.

Adăpostul va fi dotat cu o instalaţie complexă de filtro-ventilaţie de ultimă generație, cu multiple filtre ce vor fi furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Adăpostul va avea șase grupuri sanitare de tip uscat, speciale pentru buncăre, precum și ieșiri laterale tip gură de lup în caz de urgență.

Citește și: Parcări subterane și stații de alimentare pentru mașinile electrice – dotări standard ale primului bloc construit lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă