Se construiește primul bloc de apartamente și birouri din centrul Ploieștiului fără centrale termice sau aparate de aer condiționat

Dezvoltatorul blocului de apartamente și birouri din Ploiești, Bucegi 12 Central Residence, clădire vecină cu Palatul de Justiție și cu ieșire directă în Parcul Mihai Viteazul, a optat pentru cele mai noi și moderne soluții de climatizare.

Apartamente de vânzare în Ploiești – încălzire în pardoseală și climatizare de ultimă generație

Apartamentele disponibile la vânzare în Ploiești, în blocul Bucegi 12 – proiect imobiliar dezvoltat de compania Verytas, beneficiază de un sistem de climatizare performant și economic.

Astfel, încălzirea se face prin pardoseală de la furnizorul UPONOR, iar pe timp de vară, climatizarea este asigurată printr-un sistem de ventilație de ultimă generație, implementat la nivelul întregului imobil, fiind eliminat disconfortul creat de aparatele clasice de aer condiționat. În plus, temperatura interioară la nivelul fiecărui apartament este setată automat, prin intermediul unui panou digital.

Astfel, blocul cu zece etaje nu va avea pe fațadă țevi de gaze, coșuri de evacuare a centrelor termice de apartament și nici unități de aer condiționat, iar temperatura din fiecare cameră va putea fi setată de viitorii proprietari dintr-un panou de comandă.

Bucegi 12 Central Residence din Ploiești va avea 98 de apartamente, distribuite pe 10 etaje, care vor beneficia de două etaje subterane de parcări, și vor beneficia de o soluție modernă, dar și ”eco” pentru reducerea consumurilor energetice.

Noul ansamblu rezidențial va asigura confortul locatarilor prin intermediul pompelor de căldură, care vor reduce cu până la 30% facturile de întreținere în raport cu opțiunea clasică ”centrala termică /aparat de aer condiționat”.

Citește și: ”Vom construi o oază de liniște, siguranță și bun simț” spune dezvoltatorul primului bloc ridicat lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

Astfel, fiecare proprietar își va putea selecta din panoul de comandă temperatura interioară pentru fiecare cameră a apartamentului, indiferent de condițiile meteo.

Un alt avantaj este cel estetic, eliminându-se astfel țevile de gaze de pe fațada blocului, apartamente sau spații comune.

În plus, încălzirea se face prin pardoseala, iar aerul condiționat va fi livrat prin tubulatură interioară, ca în spațiile moderne de birouri/hoteluri, fără disconfortul unor compresoare exterioare amplasate pe balcoane sau fațadă.

Proprietarii vor scăpa atât de reviziile periodice ale centralelor de apartament, cât și de alte lucrări de mentenanță, precum aerisirea caloriferelor, așa cum se întâmplă în blocurile ”clasice”.

Citește și: Parcări subterane și stații de alimentare pentru mașinile electrice – dotări standard ale primului bloc construit lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

În plus, proiectul prevede și montarea unor panouri fotovoltaice pe terasa clădirii, astfel încât o bună parte din energia electrică necesară funcționării pompelor de căldură, atât în anotimpul rece, cât și cel estival, va fi asigurată fără costuri.

”Acest tip de climatizare este, deja, un standard în marile orașe ale Europei. Estimăm că va fi un standard aproape obligatoriu și pe piața românească, din ce în ce mai pretențioasă, într-un interval de timp nu foarte lung.

Prin această soluție vom pune la dispoziția celor mai pretențioși cumpărători de apartamente din Ploiești tehnologii de ultimă generație, astfel încât vor beneficia de condiții identice cu cei care locuiesc în oricare oraș mare din vestul Europei” –  dezvoltatorul proiectului.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă