Parcări subterane și stații de alimentare pentru mașinile electrice – dotări standard ale primului bloc cu apartemente de lux construit lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

Cel mai nou proiect imobiliar din Ploiești, Bucegi 12 Central Residence, primul bloc cu apartemente și birouri de lux, ce va fi construit în centrul Ploieștiului, în imediata vecinătate a Palatului de Justiție, cu ieșire directă în Parcul Mihai Viteazul, va asigura tuturor locatarilor locuri de parcare. Blocul va avea zece etaje și va include o parcare subterană pe două niveluri, care, alături de parcarea supraterană, asigură suficiente locuri pentru toți locatarii și o parte dintre vizitatori.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Accesul în parcarea subterană se face printr-un sistem automat de bariere, iar proprietarii vor ajunge la nivelul blocului prin intermediul a două lifturi, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Ambele niveluri sunt ventilate, pentru absorbția și filtrarea gazelor de eșapament.

Citește și: Se construiește primul bloc din centrul Ploieștiului fără centrale termice sau aparate de aer condiționat

Astfel, dezvoltatorul proiectului asigură proprietarilor condiții decente de parcare a mașinilor în zona lor de rezidență. Indiferent de condițiile meteo, mașinile proprietarilor vor fi la adăpost și în siguranță, zona fiind supravegheată video și climatizată.

În parcarea noului complex rezidențial cu apartamente de lux vor fi montate și stații de încărcare a mașinilor electrice, astfel încât proprietarii acestor mașini să nu fie nevoiți să apeleze improvizații sau să caute stații de alimentare în alte zone.

Citește și: ”Vom construi o oază de liniște, siguranță și bun simț” spune dezvoltatorul primului bloc ridicat lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

În plus, clădirea, unde vor fi compartimentate 98 de apartamente de lux, este proiectată să reziste la un cutremur de până la 9,2 grade și corespunde celor mai noi norme de siguranță la incendiu.

”Totul este gândit nu doar pentru azi, ci și pentru mâine. Vehiculele electrice sunt, deja, parte din cotidianul nostru și, categoric, vor reprezenta viitorul. Să nu ne gândim că alimentarea la domiciliu a mașinii electrice va fi o normalitate, o banalitate peste câțiva ani, ar fi o greșeală a noastră.

Acesta este motivul pentru care, încă din faza de proiectare, am gândit un număr suficient de stații de alimentare a autovehiculelor electrice.
Așa cum am mai spus, proprietarii apartamentelor din Bucegi 12 Central Residence se vor bucura aici, în centrul Ploieștiului, de toate facilitățile de care se bucură locuitorii zonelor centrale ale marilor orașe europene” – dezvoltatorul proiectului.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă