fbpx

Bucegi 12 Central Residence

”Vom construi o oază de liniște, siguranță și bun simț” spune dezvoltatorul primului complex rezidențial ridicat lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

Bucegi 12 Central Residence, primul complex rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din zona centru-nord a Ploieștiului, va avea o poziție privilegiată. Complexul are ieșire directă către Parcul Mihai Viteazul, ceea ce garantează locatarilor o reală oază de liniște și confort în, probabil, cea mai avantajoasă zonă rezidențială a Orașului Aurului Negru.

Apartamente de vânzare în Ploiești

Verytas Plus Construct, dezvoltatorul imobiliar al blocului Bucegi 12 Central Residence, pune la dispoziția viitorilor proprietari 98 de apartamente de vânzare în Ploiești prin construcția de pe Strada Bucegi, nr. 12. Cei care aleg să locuiască aici au la dispoziție mai multe variante, de la studio la apartamente cu 2 sau trei camere. Diferența față de celelalte blocuri de vânzare din Ploiești o face luxul, siguranța, rezistența la cutremur și eficiența energetică precum și multe alte facilități premium.

În afara vecinătății directe cu Palatul de Justiție și Parcul, Bucegi 12 Central Residence are privilegiul de a fi amplasat într-o poziție care oferă acces rapid și facil la sediile principalelor instituții publice ale orașului și județului, precum și la puncte de interes pentru orice familie:

Citește și: Se construiește primul bloc din centrul Ploieștiului fără centrale termice sau aparate de aer condiționat

– PSC – 4,5km ; AFI – 1,8km;
– complexul comercial Winmarkt Omnia și Galeriile Comerciale: 750 metri,
– Platoul Halelor Centrale: 650 metri,
– numeroase hipermaket-uri și supermarket-uri,
– sediile celor mai cunoscute școli și licee din Ploiești. Câteva exemple: 850 metri față de CN Alexandru Ioan Cuza, 800 metri față de CN IL Caragiale, 1.5 km față de CN Mihai Viteazul,
– sediul primăriei Municipiul Ploiești: 550 metri,
– sediile Prefecturii și Consiliului Județean Prahova, precum și ale celor mai importante instituții grupate în clădirea cunoscută drept ”Casa Albă”: 950 metri.

Poziția ultra-centrală a complexului rezidențial din Ploiești mai beneficiază de un alt mare avantaj care va asigura un nivel ridicat al calității vieții locatarilor: accesul. Acesta se va face pe strada Bucegi, stradă care va intra într-un proces de (re)sistematizare și care, foarte important, în acest moment are un trafic rutier aproape de zero.

Parcările subterane pe două niveluri ale Bucegi 12 Central Residence vor contribui la menținerea unui trafic la valori rezonabile și le vor garanta rezidenților locuri de parcare sigure, la cele mai exigente standarde, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului.

Citește și: Parcări subterane și stații de alimentare pentru mașinile electrice – dotări standard ale primului bloc construit lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

”Investim aici nu doar bani, ci toate cunoștințele acumulate în zeci de ani de muncă în domeniul construcțiilor pe una dintre cele mai exigente piețe europene, aceea din Madrid.

Blocul este gândit până la cel mai mic detaliu în scopul oferirii unui nivel ridicat al calității vieții locatarilor, motiv pentru care folosim soluții de urbanizare, materiale și instalații de ultimă generație.

Viitorii proprietari ai unei locuințe în complexul rezidențial Bucegi 12 Residence din Ploiești este bine să știe încă din start faptul că întreaga construcție este gândită să creeze o atmosferă de liniște, siguranță și bun simț” – spune dezvoltatorul proiectului.

Contactează-ne

Solicită o ofertă