Proiectat să reziste la cutremure de până la 9,2 grade Richter, blocul de apartamente și birouri Bucegi 12 Central Residence va integra cele mai moderne sisteme de protecție împotriva incendiilor și calamităților

În vecinătatea Palatului de Justiție din Ploiești, pe strada Bucegi nr 12, se construiește dintre cele sigure imobile de apartamente și birouri din centrul orașului. Situat în imediata apropiere a Parcului Mihai Viteazul, blocul va integra cele mai moderne sisteme de protecție împotriva incendiilor și calamităților.

Apartamente de vânzare în Ploiești – gândite pentru liniște și confort

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas sunt nu doar sigure – clădirea fiind proiectată să reziste la cutremure de 9,2 grade pe scara Richter, ci și foarte confortabile. La construcția lor au fost folosite materiale de ultimă generație, cum ar fi blocurile Silka – sistemul inovativ de amortizare a sunetului produse de Ytong, care nu permite intrarea zgomotelor în locuință, sau sistemul termopan Salamander Blue Evolution 92 geam tripan, puternic fonoizolant.

Structura de rezistență a construcției este din beton armat, imobilul de apartamente și birouri din Ploiești, fiind proiectat să reziste la cutremure de până la 9,2 grade pe scara Richter.

Pentru siguranța rezidenților, în cazul unui seism puternic, blocul este deconectat automat de la rețeaua de gaze și curent electric.

În caz de incendiu, imobilul este prevăzut cu un depozit de 120 metri cubi de apă, care asigură furnizarea apei pentru stingerea focului pentru trei ore.

Citește și: Parcări subterane și stații de alimentare pentru mașinile electrice – dotări standard ale primului bloc construit lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

De asemenea, blocul Bucegi 12 Central Residence este prevăzut cu un sistem automat de stingere a incendiilor în zonele comune și de acces.

Totodată, în caz de urgență, construcția este dotată cu un generator propriu care permite funcționarea pe o perioadă îndelungată a sistemelor esențiale: ascensoare, pompe de stingere a incendiilor, iluminatul pentru evacuarea locatarilor.

În plus, imobilul de apartamente și birouri din Ploiești este prevăzut și cu un hidrant conectat la sistemul public de alimentare cu apă.

Interesat să obții detalii? Contactează-ne pe email la: contact@bucegi12.ro sau la telefon: 0754 770 777 | 0723 226 060

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă