Bucegi 12 Central Residence, blocul cu apartamente premium din Ploiești, integrează un sistem de colectare a deșeurilor folosit în imobilele de lux din Spania

Bucegi 12 Central Residence, blocul de apartamente premium care va fi construit în vecinătatea Palatului de Justiție, va aduce în premieră la Ploiești un sistem de colectare a deșeurilor folosit în imobilele de lux din Spania.

Apartamente de vânzare în Ploiești – sigure și confortabile

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești de dezvoltatorul Verytas în imobilul Bucegi 12 din centrul orașului, sunt remarcabile în primul rând prin calitatea materialelor folosite la construcția clădirii. De asemenea, nu sunt deloc de neglijat dotările comune cum ar fi cele trei lifturi, recepția clădirii sau adăpostul antiatomic cu spațiu suficient pentru toți viitorii proprietari.

Evacuarea deșeurilor menajere se va face controlat, după cum urmează: la fiecare etaj va fi amplasat un container etanș, unde vor fi depozitate pubele mobile.

Acestea vor fi evacuate periodic din bloc, prin intermediul liftului de marfă și predate operatorului de salubritate.

După golire, pubelele vor fi spălate și igienizate în funcție de necesități, astfel încât să fie eliminată orice sursă de disconfort pentru locatari.

Citește și: ”Vom construi o oază de liniște, siguranță și bun simț” spune dezvoltatorul primului bloc ridicat lângă Palatul de Justiție din centrul Ploieștiului

Operațiunea va fi efectuată de angajați ai asociației de proprietari, care vor avea mai multe atribuții, precum curățenia și protecția zonelor comune.

În ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor, aceasta se va realiza prin instalarea unor containere de preluare a ambalajelor din sticlă, metal, plastic și hârtie în imediata apropiere a imobilului.

În plus, pentru asigurarea unui confort sporit și respectarea celor mai exigente norme de igienă, la fiecare etaj va exista o sursă de apă ce va fi folosită de firma/personalul de curățenie.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă