Bucegi 12 Central Residence, blocul de apartamente și birouri, va avea parcare subterană pe două niveluri

Bucegi 12 Central Residence, blocul de apartamente și birouri ce va fi construit în centrul Ploieștiului, în imediata apropiere a Palatului de Justiție, cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul, va avea o parcare subterană pe două niveluri plus parter (acoperit).

Apartamente de vânzare în Ploiești – sigure și confortabile

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești de dezvoltatorul Verytas în imobilul Bucegi 12 din centrul orașului, sunt remarcabile în primul rând prin calitatea materialelor folosite la construcția clădirii. De asemenea, nu sunt deloc de neglijat dotările comune cum ar fi cele trei lifturi, recepția clădirii sau adăpostul antiatomic cu spațiu suficient pentru toți viitorii proprietari.

În total, vor fi disponibile 125 locuri de parcare, iar accesul se va face  controlat, pe bază de cartelă – barieră. În plus, parcarea va avea un grad sporit de siguranță, beneficiind și de un sistem video de supraveghere.

Pentru confortul locatarilor, accesul în bloc din parcare se va face atât cu liftul, cât și pe scări.

Citește și: Se construiește primul bloc din centrul Ploieștiului fără centrale termice sau aparate de aer condiționat

Avantajele unei parcări subterane sunt multiple: siguranță, temperatură constantă, indiferent de condițiile meteo exterioare, adică protecție în timp a mașinilor la coroziune.

În plus, parcarea va fi dotată cu un sistem modern care să asigure posibilitatea proprietarilor de mașini electrice să-și conecteze locul de parcare la sistemul de alimentare cu energie electrică pe timpul staționării.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă