Loc de parcare gratuit la cumpărarea unui apartament în centrul Ploieștiului

Apartamentele de două sau trei camere scoase la vânzare în centrul Ploieștiului, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas, vin la pachet cu locuri de parcare gratuite. Promoția se adresează clienților care încheie un contract de achiziție a unui apartament sau birou în blocul situat în imediata vecinătate a parcului Mihai Viteazul.

Blocul Bucegi12 dispune de o parcare subterană cu 76 de locuri, pe două niveluri, și de o parcare supraterană de 49 de locuri, dintre care 30 acoperite.

Parcarea subterană va avea un sistem modern de ventilare pentru absorbția noxelor, echipamente de ultimă generație pentru stingerea incendiilor, stații de încărcare a mașinilor electrice. De asemenea, iluminatul de tip LED va funcționa în baza senzorilor de prezență.

Pentru confortul și siguranța viitorilor locatari, accesul în parcare se va face printr-un sistem automat de bariere, iar locatarii pot ajunge din parcare în apartamente prin intermediul celor 3 lifturi care pornesc de la etajul -2.

Apartamentele cu două sau trei camere scoase la vânzare în blocul Bucegi12 oferă viitorilor locatari un confort sporit, la costuri de întreținere mult reduse datorită unui sistem eficient de climatizare.

Acesta se bazează pe pompe de căldură proiectate și fabricate special pentru proiectul rezidențial din centrul Ploieștiului de compania Ecoforest din Spania, care vor fi acționate de energia produsă de panourile fotovoltaice montate pe terasele necirculabile ale imobilului.

La reducerea facturii de întreținere vor contribui și fațada parțial ventilată, încălzirea prin pardoseală, dar și tâmplăria termopan de cea mai bună calitate.

Mai multe detalii despre acest proiect rezidențial spectaculos și promoția de sărbători puteți afla accesând bucegi12.ro sau apelând telefon/whatsapp: 0723 226 060 sau 0754 770 777 ori pe e-mail la: contact@bucegi12.ro. (P)

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă