Apartamente noi de vânzare în Ploiești, climatizate cu pompe de căldură special construite în Spania – premieră pe piața locală

Apartamentele noi din centrul Ploieștiului, care compun blocul Bucegi12, sunt primele din Municipiu care vor fi încălzite cu pompe de căldură. Printre avantajele acestui sistem inovator de climatizare se numără costuri mici cu până la 30% ale întreținerii prin eficiența energetică ridicată și durata lungă de viață. Sistemul folosit la Ploiești este construit pe comandă, special pentru blocul din spatele Palatului de Justiție, și este proiectat să reziste iernilor de la noi.

Viitorii locatari din blocul Bucegi 12 vor beneficia în sezonul rece de un confort sporit, inventat de popoarele nordice. Vorbim de o combinație ideală: încălzirea prin pardoseală, pompe de căldură și elemente de fațadă ventilată care asigură o excelentă izolare și au o durată foarte lungă de viață.

Proprietarul proiectului, Verytas Plus Construct, folosește sistemul de încălzire prin pardoseală UPONOR, care este lider în domeniu în Europa. Acesta distribuie uniform căldura și asigură o temperatură confortabilă în orice moment, fără praf.

Încălzirea prin pardoseală este o soluție arhitecturală premium, dar și eficientă energetic – căldură radiantă confortabilă pe o suprafață mare.

În plus, fiecare apartament din Bucegi 12 va fi dotat cu un panou de comandă prin care va fi setată temperatura optimă, în funcție de preferințele proprietarilor.

Agentul termic este asigurat de pompele de căldură Ecoforest, unul dintre liderii pieței europene din domeniu. Furnizorul spaniol al echipamentului are o vechime de 65 de ani în domeniu, iar în portofoliul său regăsim asigurarea încălzirii clădirii celebrului London Institute of Physics.

De asemenea, reputația Ecoforest pe piața de profil este una extrem de solidă, fiind, printre altele, primul producător european de centrale pe peleți.

Apartamente noi de vânzare în Ploiești, climatizate cu de pompe de căldură special construite în Spania – premieră pe piața locală

”Înainte de a începe construcția blocului Bucegi 12 am fost în vizită la fabrica lor din Spania și am discutat despre un proiect special adaptat climei de la noi.

Le-am explicat particularitățile zonei noastre, au analizat datele și au venit cu un concept unic, dedicat proiectului. Din acest punct de vedere, Bucegi12 Central Residence este singurul bloc de locuințe din România care beneficiază de un sistem de climatizare centralizat, creat pe comandă” explică Aurel Amuza, proprietarul firmei Verytas, constructorul proiectului.

Bucegi 12 se va număra printre cele mai ieftine clădiri din țară în ceea ce privește facturile de energie ale locatarilor.

O mare contribuție în reducerea costurilor energiei o au panourile solare, care vor fi amplasate pe terasele necirculabile ale proiectului imobiliar care a ajuns într-un stadiu avansat al execuției. În prezent se compartimentează spațiile de locuit și au început lucrările de finisaje interioare la primele etaje.

Proprietarul proiectului, care este și constructorul clădirii, a negociat cu furnizorul echipamentelor de climatizare și servicii de mentenanță a acestora pe o durată de minimum 10 ani.

Care sunt principalele avantale ale pompelor de căldură utilizate pentru încălzirea și răcirea locuințelor:

  1. Eficiență energetică: Pompele de căldură transferă căldura dintr-o sursă la alta, în loc să genereze căldură prin arderea combustibililor. Astfel, acestea pot oferi o eficiență energetică superioară față de sistemele tradiționale de încălzire.
  2. Economii la facturile de energie: Datorită eficienței lor, pompele de căldură reduc costurile de energie pentru încălzire și răcire, aducând economii semnificative pe termen lung.
  3. Flexibilitate: Pompele de căldură pot fi utilizate atât pentru încălzire, cât și pentru răcire. Această versatilitate face posibilă menținerea unei temperaturi confortabile în casă pe tot parcursul anului.
  4. Emisii reduse de carbon: Pompele de căldură electrice generează mai puține emisii de carbon decât sistemele convenționale care folosesc combustibili fosili. Dacă energia electrică provine din surse regenerabile, impactul asupra mediului poate fi și mai redus.
  5. Durată lungă de viață: Pompele de căldură sunt concepute pentru a avea o durată de viață lungă, cu puține piese mobile care pot necesita înlocuire sau întreținere frecventă.
  6. Siguranță: Pompele de căldură nu implică arderea combustibililor în interiorul casei, ceea ce reduce riscul de accidente legate de gazele sau fumul produs de ardere.
  7. Funcționare silențioasă: Multe pompe de căldură funcționează silențios, oferind un mediu confortabil fără zgomote neplăcute asociate cu alte tipuri de sisteme de încălzire sau răcire.

Investitorii sau persoanele interesate cumpărarea unui apartament sau birou în acest bloc unic în Ploiești prin poziționarea sa specială pe Strada Bucegi, nr. 12, lângă Palatul de Justiție, sediul Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) și vecin cu Parcul Mihai Viteazul, pot obține mai multe informații vizitând www.bucegi12.ro, solicitând detalii la telefon/whatsapp: 0723 226 060, ori: 0754 770 777 sau pe e-mail contact@bucegi12.ro

FOTO: Toate apartamentele și spațiile de birouri din blocul Bucegi 12 sunt dotate cu sistemul de încălzire prin pardoseală UPONOR, care este lider în domeniu în Europa

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă