Ploieștiul la înălțime. Imagini spectaculoase cu orașul fotografiat de pe terasa celui mai nou bloc din centru

Fotograful profesionist Rareș Irimia a publicat imagini spectaculoase din seria intitulată ”Ploieștiul la înălțime”. Fotografiile au fost realizate de pe terasa blocului nostru, după finalizarea structurii în care sunt disponibile apartamente noi cu două și trei camere.

”Acoperișurile din Ploiești nu se termină și azi revin cu o nouă continuare a proiectului “Ploieștiul la înălțime” din noul bloc Bucegi 12. De data aceasta avem parte de o nouă serie panoramică asupra zonei centrale” este mesajul fotografului ploieștean care însoțește galeria FOTO de mai jos.

Rareș Irimia este student la Universitatea de Petrol și Gaze, Facultatea de Litere și Științe, Specializarea Informatică și, își dedică majoritatea timpului liber unei pasiuni din copilărie: arta fotografică.

El a devenit cunoscut după ce a postat pe Facebook o galerie impresionantă cu Ploieștiul văzut de la ultimul etaj al unora dintre cele mai înalte clădiri din oraș.

Îi mulțumim lui Rareș Irimia pentru efortul depus și pentru că a ales blocul nostru cu apartamente noi pentru a fotografia de la înălțime orașul Ploiești.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă