Apartamentele noi din centrul Ploieștiului, la standarde de calitate premium, se vând în ritm alert

Apartamentele de două, trei sau patru camere care compun Bucegi12, blocul din centrul Ploieștiului, au intrat, deja, în procesul de amenajare. Constructorul Verytas a finalizat structura de rezistență a blocului de 10 etaje, inclusiv cele două etaje de parcări subterane, în doar un an de la începerea lucrările. Acum echipele lucrează în același ritm la realizarea amenajărilor interioare ale impresionantei structuri.

În urmă cu câteva zile, s-a încheiat o etapă importantă în construcția blocului Bucegi 12, din zona 0 a Municipiului. S-a turnat placa peste etajul zece – ultimul al imobilului, și astfel s-a finalizat cea mai importantă etapă a construcției, structura de rezistență a clădirii.

Reușita este cu atât mai mare cu cât blocul are și o față ”nevăzută”: o parcare subterană pe două niveluri și un buncăr anti-atomic. Ca element statistic, la structura de rezistență a blocului, proiectat să reziste la seisme de peste 9 grade pe scara Richter, s-au folosit un million de kg de fier și câteva mii de metri cubi de beton.

”Performanțele în construcție au fost stimulate puternic de ritmul vânzărilor. Încă din faza de proiect, investitori sau persoane fizice ori firme interesate de upgrade-uri la spațiile actuale, au manifestat un interes constant față de munca noastră.

Interesul s-a concretizat și în tranzacții care au dus la vânzarea sau rezervarea a 65 din cele 98 de unități locative, ceea ce este un record în sine pentru acest proiect. Astăzi mai avem disponibile spre vânzare doar 33 de unități, ceea ce ne face să fim cât se poate de optimiști cu privire la succesul proiectului nostru.

Sunt date statistice care ne onorează și care arată încrederea pe care cumpărătorii o au în calitatea serviciilor și seriozitatea companiei noastre.

Acest ritm al vânzărilor este și un semnal pentru cei interesați, care încă nu au luat încă decizia: e timpul să cumpărați o proprietate la noi. Amânarea deciziei poate să vă pună în imposibilitatea de a face achiziția”, spune cu acest prilej Aurel Amuza, managerul companiei Verytas – constructorul și proprietarul proiectului imobiliar.

În paralel cu construcția blocului au fost demarate încă din vara acestui an lucrările la compartimentările interioare și la instalațiile apartamentelor, inclusiv montarea ferestrelor, astfel încât termenul de predare a locuințelor – 31 decembrie 2024 să fie respectat și, de ce nu, chiar devansat.

De remarcat că Bucegi 12 aduce în premieră pentru piața imobiliară din Ploiești mai multe facilități, precum pompe de căldură acționate de panouri solare și fațadă ventilată, îndeplinind astfel criteriile pentru a fi clasificată o clădire rezidențială cu adevărat ”verde”, care să ofere locatarilor un confort și o siguranță deosebite.

Persoanele interesate de proiectul imobiliar din centrul Ploieștiului sunt așteptate la biroul de vânzări situat chiar pe șantierul de pe strada Bucegi12 sau pot afla informații accesând www.bucegi12.ro sau telefonic la 0723 226 060 sau 0754 770 777.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă