S-a turnat placa de la etajul 8, a început montarea instalațiilor și compartimentarea interioară a primelor etaje. Se lucrează în ritm alert pe șantierul de la blocul cu apartamente premium Bucegi 12 Central Residence

Lucrările de construcție la Bucegi 12, blocul cu apartamente premium din centrul Ploieștiului, se mențin conform graficului inițial. Săptămâna trecută s-a turnat placa de la etajul 8, iar echipele de tehnicieni au început montarea rețelelor de instalații – apă, curent, climatizare. În paralel, sunt pregătite camerele unde vor fi instalate pompele de căldură și a început compartimentarea interioară a primelor etaje.

Apartamente de vânzare în Ploiești

Verytas Plus Construct, dezvoltatorul imobiliar al blocului Bucegi 12 Central Residence, pune la dispoziția viitorilor proprietari 98 de apartamente de vânzare în Ploiești prin construcția de pe Strada Bucegi, nr. 12. Cei care aleg să locuiască aici au la dispoziție mai multe variante, de la studio la apartamente cu 2 sau trei camere. Diferența față de celelalte blocuri de vânzare din Ploiești o face luxul, siguranța, rezistența la cutremur și eficiența energetică precum și multe alte facilități premium.

Lucrările sunt în grafic

Blocul de apartamente premium care se construiește în zona ultracentrală a Ploieștiului, în imediata apropiere a Palatului de Justiție, a devenit, deja, un reper de neratat de pe Bulevardului Republicii. Compania Verytas, constructorul, a menținut ritmul susținut de lucru cu care a început pe încă din prima zi a șantierului.

Astăzi, în mai mai puțin de zece luni de la începerea lucrărilor, este construită mai mult de 80% din structura de rezistență a blocului de zece etaje. În paralel sunt abordate în același ritm lucrările de instalații și amenajări interioare.

”Dacă vremea ne va ajuta, estimăm că până la Începutul lunii iulie vom finaliza întreaga structură. Suntem în grafic și ne bucurăm să constatăm că și vânzările țin pasul cu noi, ceea ce ne oferă o siguranță maximă în ceea ce privește finalizarea în condiții optime a construcției.
Cred că zilele astea vom depăși 70% unități vândute încă din această fază a lucrării, ceea ce este o performanță în sine, având în vedere conceptul premium al construcției care a dus și la un preț de vânzare peste media pieței”, spune Aurel Amuza, cel care are o dublă calitate în acest proiect: proprietar și constructor.

Într-adevăr, pe șantierul blocului Bucegi 12 este un adevărat ”furnicar” de oameni. În afară de clădirea care a început să se contureze destul de impunător, cea mai puternică primă impresie ți-o fac ordinea, disciplina și curățenia de pe șantier. Și relativa liniște, atipică atmosferei clasice din astfel de proiecte. Fiecare este implicat în ceea ce face.

Câteva detalii tehnice despre Bucegi12 Central Residence

Bucegi 12 este primul bloc de apartamente premium din municipiu care va fi dotat cu pompe de căldură, care vor acționate și de panouri fotovoltaice, ceea ce va reduce semnificativ costurile de întreținere ale întregii clădiri, dar și ale fiecărei unități locative.

Spre deosebire de varianta clasică (centrală termică/aparat de aer condiționat), pompele de căldură cu care va fi dotat blocul, au un coeficient de performanță net superior. Acestea transformă 1 kw de energie electrică în 4 kw energie termică în funcție de temperatura aerului.

În plus, ele funcționează în parametri optimi chiar și la -20 grade Celsius, fiind testate și aflându-se în serviciu în zone cu climă rece. De asemenea, pe timpul verii, sistemul funcționează în sens invers, până la temperaturi de 55 grade Celsius la umbră.

Prin adoptarea acestui sistem, blocul va câștiga și din punct de vedere estetic deoarece pe fațada clădirii nu vor exista unitățile aparatelor de aer condiționat și nici kiturile de evacuare a gazelor arse de la centralele de apartament.

Un alt avantaj îl constituie faptul că este compatibil cu sistemul de încălzire prin pardoseală Tece, unul dintre cele mai performante de pe piață. Viitorii locatari își vor putea seta temperatura dorită din apartament prin, inclusiv climatizare diferită de la cameră, la cameră, intermediul panoului inteligent Ecoforest.

Tot ca o premieră pentru piața de locuințe colective din Ploiești, blocul Bucegi 12 Central Residence va avea fațadă ventilată. Chiar dacă este un sistem de termoizolație mai scump decât soluțiile clasice, fațada ventilată are numeroase avantaje, nu doar cele de ordin estetic.

”Fațada ventilată ceramică rezistă mult mai mult în timp, este complet impermeabilă și oferă un grad ridicat de izolare fonică. Totodată, materialele folosite pentru acest tip de fațadă, plăcile ceramice fiind ignifuge, permit încadrarea ei în clasa de combustibilitate A1.
Asta înseamnă în niciun stadiu al unui incendiu, chiar și într-un foc complet dezvoltat, focul nu se răspândește” explică Aurel Amuza, director general al Verytas, constructor și proprietar al blocului.

De remarcat că prețurile de vânzare a unităților locative sunt pe deplin jusitificate de finisajele superioare, de ceramica porțelanată de import, din Spania și Italia sau de instalațiile sanitare premium – marca Grohe, Roca sau Ideal Standard.

De asemenea, toate apartamentele sunt dotate cu uși Filomuro, electrice Gewiss, tavane Barrisol, iar pentru confortul locatarilor se va folosi tâmplărie PVC Salamander Blue Evolution 92, cea mai nouă și mai bună din gama acestui producător.

Cei interesați de o investiție imobiliară premium sunt așteptați în continuare la Biroul de vânzări de pe strada Bucegi nr. 12, aflat în imediata vecinătate a șantierului.

Informații suplimentare despre acest proiect se pot obține accesând www.bucegi12.ro , telefonic la 0723/226.060 și 0754/770.777

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă