Cu 60 din 97 de unități locative vândute în mai puțin de șapte luni, blocul de apartamente și birouri de lux Bucegi12 contribuie la redesenarea centrului Ploieștiului

Datele statistice încep să confirme faptul că Verytas, constructorul și dezvoltatorul proiectului imobiliar premium Bucegi12, face istorie pe piața imobiliară din Ploiești. La nici șapte luni de la începerea lucrărilor, vânzările au depășit un semnificativ procent de 60% de unități.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Lucrările la Bucegi 12, blocul de apartamente și birouri de lux din vecinătatea Palatului de Justiție și a sediului Inspectoratului de Stat în Construcții, au început în vara anului trecut. În prezent, se lucrează deja la etajul 5 din cele 10 ale imobilului.

Ordinea și disciplina de pe șantier, ritmul susținut de lucru și seriozitatea dovedită de constructor au fost remarcate de potențialii clienți care au oferit feedback reprezentanților dezvoltatorului.

Opiniile pozitive despre calitatea și seriozitatea cu care este abordată construcția blocului se văd și în numărul de unități vândute.

Ritmul în care au avut loc vânzările de locuințe și spații comerciale au luat prin surprindere chiar și pe cei mai optimiști membri ai echipei implicate în proiect, chiar dacă prețurile nu se adresează tuturor buzunarelor.

Astfel, până acum, din cele 97 de garsoniere și apartamente s-au vândut/rezervat deja 60 de unități.

Așadar, un procent de peste 60% dintre unitățile locative premium ale blocului fie au proprietar nou, fie sunt pe punctul de a avea.

”Înainte de a lua decizia investirii unei sume consistente în acest proiect, am făcut o analiză serioasă a pieței. Aceasta ne-a arătat că poziția unică a blocului și o abordare premium a construcției și materialelor folosite corespund perfect așteptărilor unui segment cu venituri peste medie al populației din Prahova. Pentru noi, succesul pe care îl avem nu este o surpriză, este rezultatul unei abordări profesioniste”, spune Aurel Amuza, proprietarul proiectului.

Faptul că încă de la ”cota zero” Verytas a abordat proiectul cu maximum profesionalism și seriozitate, se vede în fiecare detaliu al construcției care a început, deja, să prindă contur.

Chiar dacă nu ești specialist, e suficientă o vizită pentru a-ți face o opinie cât se poate de elocventă asupra responsabilității cu care se lucrează.

Parcările și celelalte compartimentări subterane, cum ar fi buncărul anti-atomic și rezervoarele de apă, sunt aproape de faza de finisare, iar senzația de ”super-safe” pe care ți-o oferă este unică. La fel și camerele tehnice care vor găzdui ”sufletul” clădirii: pompele de căldură și sistemele de control inteligent al activităților, inclusiv al accesului.

Deja, de la etajele construite începe să se prefigureze perspectiva unică a unei viitoare clădiri etalon a centrului Ploieștiului.

Încă de la etajul I îți poți face o idee foarte clară despre aspectul futurist pe care îl va avea zona, odată cu finalizarea lucrărilor. Realizezi că prinde contur viitorul centru al orașului.

”Vreau să le mulțumesc celor care au încredere în acest proiect și au achiziționat proprietăți în blocul Bucegi 12. Au făcut, cu adevărat, o afacere. De asemenea, îi aștept pe cei interesați de o astfel de investiție la biroul de vânzări aflat în imediata apropiere a șantierului pentru a vedea la fața locului ritmul în care se muncește.
Sunt sigur că, dacă sunt interesați de o investiție rentabilă pe termen mediu și lung, vor deveni proprietari” Aurel Amuza, proprietarul proiectului.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă