”Apartament silențios”, conceptul pe care Bucegi 12 îl introduce, în premieră, pe piața din Ploiești

Una dintre problemele cu care se confruntă locatarii de la bloc, chiar și cei care s-au mutat în imobile noi, o reprezintă izolarea fonică. Verytas Construct, compania care construiește blocul de apartamente și birouri premium Bucegi 12, lângă sediile Inspectoratului de Stat în Construcții și Palatului de Justiție din centrul Ploieștiului, a apelat la o soluție tehnică în premieră pentru piața imobiliară din oraș.

Apartamente de vânzare în Ploiești – gândite pentru liniște și confort

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas sunt nu doar sigure – clădirea fiind proiectată să reziste la cutremure de 9,2 grade pe scara Richter, ci și foarte confortabile. La construcția lor au fost folosite materiale de ultimă generație, cum ar fi blocurile Silka – sistemul inovativ de amortizare a sunetului produse de Ytong, care nu permite intrarea zgomotelor în locuință, sau sistemul termopan Salamander Blue Evolution 92 geam tripan, puternic fonoizolant.

Liniștea de la casă, transferată la bloc

Principalul disconfort al celor care se mută la bloc îl reprezintă izolația fonică. Este neplăcut să auzi discuțiile pe un ton aprins al vecinilor, zgomotele de pe casa scării sau cele produse de instalațiile sanitare în liniștea nopții.

Ei bine, cu astfel de probleme NU se vor confrunta viitorii locatari din blocul de apartamente premium și birouri Bucegi 12. Acest lucru este posibil datorită unei soluții tehnice ingenioase la care a apelat constructorul, care este și dezvoltatorul proiectului, Verytas Construct.

Producătorul este un furnizor de top la nivel european

Este vorba de blocurile de zidărie Silka, care vor fi folosite în premieră la construcția unui bloc din Ploiești. Produse de Xella, furnizor de top la nivel european de soluții pentru pereți, blocurile Silka reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții de pe piață pentru izolarea fonică a apartamentelor.

La Bucegi 12, acest material de construcție inovator va fi folosit pentru pereții care delimitează fiecare spațiu de locuit (pereții comuni cu casa scării și apartamentele vecine).

Material 100% natural

Potrivit fișei tehnice a producătorului, blocurile de zidărie Silka reprezintă un material de construcție 100% natural (nisipul – 93% , varul 7% și apă), are o masă volumetrică ridicată și este ideal pentru construcția de proiecte ecologie durabile.

Spre deosebire de alte materiale de construcție, blocurile care folosesc Silka au rezistență mecanică superioară și reprezintă o soluție pentru crearea unei atmosfere silențioase și sănătoase. În plus, datorită dimensiunilor reduse, spațiul util al fie cărui apartament va crește cu până la 2 metri pătrați.

Somn odihnitor, indiferent de ce se întâmplă în apartament

Pentru o bună izolație fonică nu doar cu exteriorul, ci și în fiecare cameră a apartamentelor din Bucegi 12, constructorul va folosi foi duble de rigips și vată minerală de cea mai bună calitate, astfel încât, de exemplu, în dormitor să te poți bucura de o liniște deplină, indiferent de ce activități casnice sau recreative se întâmplă în restul locuinței.

La acest aspect important contribuie și ușile interioare de calitate – Filomuro, din lemn, care asigură o izolație fonică mult superioare celor de serie, din MDF, din comerț.

”Am ales această soluție tehnică pentru confortul și intimitatea viitorilor locatari. Aceștia nu vor fi deranjați de vecini pentru că densitatea ridicată a silicatului de calciu conferă blocurilor de zidărie Silka o izolație fonică excelentă” susțin reprezentanții Verytas Construct.

Blocurile de zidărie sunt încadrate în clasa A 1 (protecție crescută la foc)

În plus, aceste materiale de construcție sunt neinflamabile și incombustibile, oferind o protecție crescută la foc (clasa A1). Mai mult, Silka nu eliberează vapori toxici în caz de incendiu ci dimpotrivă: pereții realizați cu Silka împiedică răspândirea focului.

Costuri mai mici la întreținere

În ceea ce privește pereții exteriori, constructorul a optat pentru zidăria Ytong din mai multe motive. În primul rând aceasta este soluția de zidărie care asigură cel mai bun grad de eficiență energetică pentru o clădire nouă, confort sporit pe tot parcursul anului, dar și economii importante la plata facturilor, mai ales în lunile de iarnă. Acest lucru se datorează într-o măsură considerabilă și aplicării mortarului în rost subțire.

Ca și Silka, Ytong oferă izolare fonică și absorbția fonică în conformitate cu standardele internaționale în domeniu. Dacă mai adăugăm ferestrele de cea mai bună calitate (Salamander Blue Evolution 2) și fațada ventilată, putem spune că Bucegi 12 concurează pentru titlul de cel mai silențios, confortabil și economic spațiu comun de locuit din Ploiești.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă