La Bucegi 12, blocul de apartamente și birouri din centrul Ploieștiului, se toarnă planșeul peste primul nivel – FOTO

Lucrările la Bucegi 12, blocul cu spații de birouri și apartamente din centrul Ploieștiului, lângă Palatul de Justiție, cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul, avansează într-un ritm alert. În aceste zile, angajații firmei de construcții Verytas toarnă planșeul peste primul nivel.

Apartamente de vânzare în Ploiești – sigure și confortabile

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești de dezvoltatorul Verytas în imobilul Bucegi 12 din centrul orașului, sunt remarcabile în primul rând prin calitatea materialelor folosite la construcția clădirii. De asemenea, nu sunt deloc de neglijat dotările comune cum ar fi cele trei lifturi, recepția clădirii sau adăpostul antiatomic cu spațiu suficient pentru toți viitorii proprietari.

Pe șantierul de pe strada Bucegi, din centrul Ploieștiului, la numărul 12, este un adevărat ”furnicar” de oameni.

Angajații firmei de construcții Verytas, care este și proprietarul proiectului imobiliar, lucrează într-un ritm alert la o nouă etapă importantă: turnarea planșeului dintre primul și al doilea nivel.

Până acum, în cele șapte luni de la începerea lucrărilor, constructorul a reușit să finalizeze infrastructura subterană a imobilului proiectat să reziste la un cutremur de până la 9,2 grade pe scara Richter, dar și parterul și primul etaj din cele 10 ale blocului.

Reamintim că în subteran au fost deja amenajate o parcare subterană pe două niveluri, un rezervor de 1145 mc destinat asigurării de cantități suplimentare de apă în cazul incendiilor, casele lifturilor și un adăpost anti-atomic de mare capacitate.

”Suntem în grafic, iar dacă vremea ne va permite în următoarele luni vom putea finaliza întreaga structură de rezistență a blocului. Îi invit pe cei interesați de o locuință în zona 0 a Ploieștiului să ne viziteze chiar pe șantier, pentru a se convinge personal de calitatea lucrărilor” a declarat Aurel Amuza, proprietarul proiectului.

Fiecare etapă importantă a șantierului este supervizată de un reprezentant al Inspectoratului Județean în Construcții Prahova, instituție cu care se învecinează Bucegi 12 Central Residence.

Bucegi 12 se conturează a fi o clădire emblematică pentru zona centrală a Ploieștiului, având o arhitectură spectaculoasă. Este primul bloc de apartamente și birouri din oraș cu fațadă ventilată, care conferă locatarilor numeroase avantaje (detalii aici), fiind dotat cu un sistem performant de climatizare asigurat de pompe de căldură acționate de energia furnizată de panouri solare (detalii aici)

În plus, proprietarii apartamentelor din Bucegi 12 Central Residence se vor bucura de finisaje și instalații premium pentru un confort sporit în concordanță cu poziția excelentă: zona 0 a Ploieștiului.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă