”Am ajuns la cota 0” – proiectul Bucegi12 Central Residence începe să prindă contur

La începutul lunii august, un excavator săpa prima cupă la fundația blocului care se construiește în zona 0 a Ploieștiului, pe strada Bucegi, la nr. 12. A urmat o adevărată desfășurare de forțe, după modelul șantierelor de pe vremuri, iar rezultatul eforturilor susținute ale constructorului începe să se contureze în peisajul din imediat apropiere a Palatului de Justiție.

Astfel, la începutul lunii decembrie a fost încheiată o etapă importantă a șantierului: infrastructura subterană a imobilului proiectat să reziste la un cutremur de până la 9,2 grade pe scara Richter.

Este vorba, mai precis, de cele două niveluri de parcări subterane, de rezervorul de 1145 mc destinat asigurării de cantități suplimentare de apă în cazul incendiilor, de casele lifturilor și de adăpostul anti-atomic.

Acum se lucrează la lucrările la suprastructura blocului, respectiv la parter și primul din cele 10 etaje.

”Am ajuns la cota 0! Odată cu finalizarea acestei etape, putem spune că ce a fost mai greu a trecut. Avem satisfacția că suntem în grafic cu lucrările, și vreau să le mulțumesc cu această ocazie colegilor din Verytas, furnizorilor și colaboratorilor, care au menținut ritmul corect de execuție” spune proprietarul proiectului, Aurel Amuza.

De remarcat faptul că această etapă a lucrărilor include și infrastructura necesară funcționării pompelor de căldură și panourilor solare, Bucegi 12 fiind primul bloc din Ploiești dotat cu astfel de facilități, precum și cu fațadă ceramică ventilată.

La fel, finisajele vor fi din gama ”premium”, inclusiv ușile și obiectele sanitare fiind furnizate de companii de renume de pe piața occidentală, fapt care necesită o atenție specială încă din faza construirii ”la roșu” a clădirii.

Pentru cei interesați de achiziția unui apartament sau a unui birou de lux în acest bloc, este foarte important de reamintit că doar până la 31 decembrie mai pot cumpăra sau rezerva unele tipuri de apartamente cu TVA 5%!

Informații suplimentare se pot obține telefonic la  0754 770777 și 0723226060 sau direct la Biroul de vânzări de pe strada Bucegi nr. 12, aflat în imediata vecinătate a șantierului.

Nu uitați, vă așteptăm cu drag pe șantier, să vedeți cum construim!

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă