Luxul este la mare preț! În trei luni s-au vândut aproape jumătate dintre apartamentele unui bloc premium din centrul Ploieștiului

Există în Ploiești cumpărători care așteptau oferta potrivită pe piața imobiliară. Aceasta este concluzia la care a ajuns constructorul imobilului Bucegi12, primul bloc de birouri și apartamente de lux din centrul Ploieștiului. La trei luni de la începerea lucrărilor, Verytas a încheiat contracte de vânzare/cumpărare, sau rezervări, pentru aproape jumătate dintre spațiile scoase la vânzare.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Astfel, de la 1 august, data la care au început lucrările și până în prezent, din cele 97 de locuințe și spații de birouri de lux ale blocului cu zece etaje din Ploiești, s-au vândut deja 38 de unități, alte 10 fiind rezervate.

Blocul de apartamente și birouri de lux Bucegi12 a reușit să atragă interesul unui segment restrâns al pieței imobiliare, acela al oamenilor dispuși să plătească puțin mai mult pentru confort și siguranță. Cumpărătorii au apreciat în mod special dotările care fac din clădire una sigură, cu un aspect deosebit și foarte eficientă din punct de vedere energetic.

Este vorba despre rezistența la cutremure de până la 9,2 grade pe scara Richter, buncărul antiatomic, cele trei lifturi din care unul destinat mărfurilor voluminoase, pompele de căldură și fațada ceramică.

Mare parte a cumpărătorilor au apreciat, de asemenea, potențialul de business pe care îl are achiziția prin poziționarea în Zona Zero a Ploieștiului.

”Le mulțumesc pentru încredere celor care au cumpărat deja apartamente sau spații de birouri în Bucegi 12 Central Residence. Pentru noi este o onoare care ne obligă să continuăm proiectul cu maximă seriozitate” a declarat Aurel Amuza, director general al Verytas, constructor și proprietar al blocului.

Având în vedere faptul că lucrările la construcția parcării subterane și a adăpostului anti-atomic s-au finalizat, Aurel Amuza are un mesaj și pentru cei care încă nu au luat o decizie în ceea ce privește achiziția:

”Pe cei interesați să locuiască sau să investească într-un bloc premium, îi așteptăm în continuare la biroul de vânzări, amenajat chiar lângă șantier.

Așa pot să vadă la fața locului modul profesionist în care am abordat proiectul încă din prima zi. Sunt sigur că o vizită pe șantier le poate oferi cea mai clară imagine asupra a ceea ce este și va fi Bucegi12 Central Residence.

Eu cred că doar așa oamenii serioși pot să capete încredere în ceea ce cumpără, mai mult decât din răsfoirea unui catalog sau vizionarea unui spot publicitar”.

Deoarece s-a lucrat într-un ritm susținut, constructorul estimează că luna viitoare va începe lucrul la parter și etajul 1 al blocului.

Pentru cei interesați de achiziția unui apartament sau a unui birou de lux în acest bloc, este foarte important de reamintit că doar până la 31 decembrie mai pot cumpăra sau rezerva unele tipuri de apartamente cu TVA 5%!

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă