fbpx

Bucegi 12 Central Residence

A început construcția la buncărul antiatomic al blocului de apartamente și birouri Bucegi12, din centrul Ploieștiului. Imagini spectaculoase, surprinse pe șantier

Lucrările de construcție la blocul de apartamente și birouri Bucegi12 Central Residence, din zona centrală a Municipiului Ploiești, au intrat într-o nouă etapă. În paralel cu primul etaj al parcării subterane, constructorul a început execuția structurii de rezistență a viitorului adăpost ALA, proiectat să reziste inclusiv în cazul unor incidente nucleare.

Apartamente de vânzare în Ploiești – sigure și confortabile

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești de dezvoltatorul Verytas în imobilul Bucegi 12 din centrul orașului, sunt remarcabile în primul rând prin calitatea materialelor folosite la construcția clădirii. De asemenea, nu sunt deloc de neglijat dotările comune cum ar fi cele trei lifturi, recepția clădirii sau adăpostul antiatomic cu spațiu suficient pentru toți viitorii proprietari.

Potrivit reprezentanților firmei Verytas, constructorul blocului de apartamente și birouri, acesta va fi unul dintre cele mai mari și sigure adăposturi de protecție civilă din  Ploiești. Încă din faza de proiectare buncărul fost gândit să reziste unor șocuri puternice, inclusiv unor cutremure de peste 9 Grade pe scara Richter.

Buncărul, a cărui structură de rezistență o puteți vedea în imagini, va fi amenajat la nivelul -2, și va avea o suprafață de peste 300 de metri pătrați. În caz de necesitate, aici se vor putea adăposti în condiții de siguranță un număr de până la 200 de persoane.

Adăpostul va fi dotat cu uși metalice special construite, care asigură etanșeitatea intrărilor și ieșirilor de salvare. Acestea se vor monta în pereții de beton armat și sunt testate să reziste la presiune – sarcină directă 21.600 daN (22000 kg forță) și sarcină indirectă 5040 daN (5100 kg forță ). Pereții adăpostului vor avea o grosime de 40 de cm.

El va fi dotat cu o instalaţie complexă de filtro-ventilaţie de ultimă generație, cu multiple filtre ce vor fi furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Adăpostul va avea șase grupuri sanitare de tip uscat, speciale pentru buncăre, precum și ieșiri laterale tip gură de lup în caz de urgență.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Vă prezentăm câteva imagini spectaculoase de pe șantier, cu lucrările de construcție al buncărului din subsolul blocului Bucegi 12 Residence:

Contactează-ne

Solicită o ofertă