Imagini de la lucrările impresionantei structuri de rezistență a blocului de apartamente și birouri de lux Bucegi 12 din Ploiești

Lucrările de construcție la Bucegi 12, primul bloc de apartamente și birouri de lux din Ploiești, au intrat într-o nouă fază. Este vorba de infrastructura subterană a imobilului care va avea 10 etaje și este proiectat să reziste la un cutremur de până la 9,2 grade pe scara Richter. În aceste zile sunt forați și injectați cu beton armat ”piloții” – elemente suplimentare de siguranță.

Apartamente de vânzare în Ploiești – gândite pentru liniște și confor

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas sunt nu doar sigure – clădirea fiind proiectată să reziste la cutremure de 9,2 grade pe scara Richter, ci și foarte confortabile. La construcția lor au fost folosite materiale de ultimă generație, cum ar fi blocurile Silka – sistemul inovativ de amortizare a sunetului produse de Ytong, care nu permite intrarea zgomotelor în locuință, sau sistemul termopan Salamander Blue Evolution 92 geam tripan, puternic fonoizolant.

Forați până la adâncimea de 12 metri, și cu o grosime de 60 de centimetri, stâlpii de beton vor ranforsa suplimentar perimetrul lucrărilor astfel încât viitoarea clădire să nu afecteze în niciun fel siguranța imobilelor din apropiere.

Abordarea echipei de arhitecți și ingineri de structuri care coordonează lucrările de construcție a imobilului este aceea ca viitorul bloc nu doar să se integreze armonios în zonă, ci să constituie un element de siguranță și pentru vecini.

Cele două etaje subterane de parcări, buncărul anti-atomic cu care clădirea este dotată, împreună cu sistemul inteligent de administrare a acestora după ce vor fi finalizate, vor face din subsolul clădirii una dintre cele mai sigure zone din centrul orașului în situația unor evenimente nedorite.

Prin introducerea acestor elemente suplimentare de siguranță încă din faza de fundație, în situația unor calamități blocul de apartamente și birouri de lux Bucegi12 poate deveni un refugiu sigur atât pentru locatari, cât și pentru rezidenții din imediata apropiere.

Potrivit proiectului, la finalul lucrărilor de construcție, zona dintre Palatul de Justiție, clădirea Inspectoratului de Stat în Construcții și blocul de apartamente și birouri de lux Bucegi 12 va deveni cea mai sigură zonă de rezidențială și de office din Ploiești.

”După această etapă va urma construcția suprastructurii, care va fi mai retrasă decât infrastructura subterană, dar la fel de provocatoare și mai solicitantă pentru noi, deoarece standardele pe care le respectăm sunt dintre cele mai riguroase din domeniul construcțiilor” au declarat reprezentanții firmei Verytas, constructorul imobilului.

Situat în imediata apropiere a Parcului Mihai Viteazul, în zona 0 a Municipiului, imobilul va avea 98 de apartamente premium, distribuite pe 10 etaje.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă