Fațada ventilată ceramică, unul dintre cele mai eficiente sisteme de termoizolație, folosită în premieră pentru un complex rezidențial din Ploiești

Bucegi 12, complexul rezidențial care se construiește acum în centrul Ploieștiului lângă Palatul de Justiție, va beneficia de unul dintre cele mai moderne sisteme de termoizolație: fațada ventilată ceramică. Cel puțin pentru piața din rezidențială din Ploiești, acesta este un concept nou, el fiind folosit până acum doar pentru izolarea unor sedii de firme. De ce folosește constructorul Verytas pentru Bucegi 12 acest tip de termoizolație, mai scump decât soluțiile clasice?

Apartamente de vânzare în Ploiești – încălzire în pardoseală și climatizare de ultimă generație

Apartamentele disponibile la vânzare în Ploiești, în blocul Bucegi 12 – proiect imobiliar dezvoltat de compania Verytas, beneficiază de un sistem de climatizare performant și economic.

Astfel, încălzirea se face prin pardoseală de la furnizorul UPONOR, iar pe timp de vară, climatizarea este asigurată printr-un sistem de ventilație de ultimă generație, implementat la nivelul întregului imobil, fiind eliminat disconfortul creat de aparatele clasice de aer condiționat. În plus, temperatura interioară la nivelul fiecărui apartament este setată automat, prin intermediul unui panou digital.

”Această soluție oferă numeroase avantaje, de la cel estetic, la cel foarte important în vremurile pe care le trăim, al reducerii costurilor de încălzire/răcire a apartamentelor.

Fațada ventilată ceramică, nu doar că rezistă mult mai mult în timp, dar este complet impermeabilă și oferă un grad ridicat de izolare fonică.

Materialele folosite pentru acest tip de fațadă, plăcile ceramice fiind ignifuge, permit încadrarea ei în clasa de combustibilitate A1. Asta înseamnă în niciun stadiu al unui incendiu, chiar și într-un foc complet dezvoltat, focul nu se răspândește.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pentru care este folosită la clădirile monumentale nu doar în afară, ci și în București sau Cluj. Blocul nostru va fi primul complex rezidențial din Ploiești care va fi izolat cu un astfel de sistem.

Așa cum vă spuneam, din momentul în care va fi dat în folosință – cel mai târziu în decembrie 2024,  Bucegi 12 va fi o clădire reper, etalon, pentru Ploiești”, spune Aurel Amuza, director general al Verytas, constructor și proprietar al blocului.

Bucegi 12 este un proiect care va aduce, în premieră pentru piața imobiliară din Ploiești, mai multe soluții tehnice inteligente, care au ca scop reducerea costurilor de întreținere. Ele sunt folosite deja pe scară largă pe șantiere din Europa de Vest, și în unele proiecte rezidențiale de top din România.

Astfel, pe lângă pompele de căldură eficiente, alimentate și cu panouri solare, care vor asigura climatizarea celor 100 de apartamente și spații de birouri de lux, Bucegi 12 integrează încă din faza de construcție componente care vor oferi un standard superior de confort viitorilor locatari.

”Implementăm circuite eficiente de preluare a deșeurilor, lift special pentru transportul obiectelor voluminoase cum ar fi piesele de mobilier, un sistem inteligent de acces, care să le ofere locatarilor intimitate și siguranță.

Punem un preț deosebit pe discreție. În viitorul bloc Bucegi12, vei intra în parcare doar pe baza unui card de acces și, indiferent unde ai locul de parcare, la etajele -2 sau -1, ori la suprafață, vei face doar câțiva pași de la mașină, la liftul care, tot pe bază de card, te va lăsa la etajul tău.

Nimeni nu va putea avea acces în clădire fără card, cum nimeni nu va putea merge pe alt etaj decât cel pentru care are card. Evident, excepția o vor face locatarii care își vor da acceptul accesul invitaților”, explică Aurel Amuza.

Lucrările la complexul rezidențial cu zece etaje de pe strada Bucegi 12, din centrul Ploieștiului, sunt în plină desfășurare. Pe șantier este forfotă mare, pentru că până la finalul lunii noiembrie, clădirea ”va ieși din pământ”.

Atunci vor fi finalizate lucrările la parcările subterană și supraterană, și la adăpostul antiatomic, imobilul fiind proiectat să reziste la un seism de până la 9,2 grade.

Constructorul preconizează ca, dacă vremea nu va fi deosebit de rea, până la finalul anului construcția să ajungă la nivelul etajului 1.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugerencias de decoration

Las imágenes del diseño interior están diseñadas especialmente para nuestros pisos.

Información del proyecto

Especificaciones técnicas de los pisos

Especificaciones técnicas para el estacionamiento

Solicitar una oferta