APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Îngheață inflația investind deștept în imobiliare. Până la 31 decembrie poți bloca TVA 5% pentru apartamente noi de până la 140.000 de euro

BNR a prognozat o inflație de cel puțin 15% până la sfârșitul anului, pe fondul creșterii galopante a tarifelor la energie, carburanți, alimente, dar și scumpirii altor bunuri și servicii. Asta înseamnă și o devalorizare accentuată a depozitelor bancare, acolo unde dobânda oferită nu acoperă nici jumătate din rata inflației, ca să nu mai vorbim de comisioane și impozite. Având în vedere ritmul galopant al inflației, investițiile în imobiliare continuă să rămână unele dintre cele mai profitabile.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Investiția în imobiliare te protejează de inflație

Pe final de an, acest tip de investiție este favorizată, pe termen scurt, și de modificările legislative care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2023. Noile prevederi le garantează celor care semnează un contract sau ante-contract de vânzare-cumpărare menținerea TVA redus de 5% și pentru unitățile locative în valoare de până la 140.000 de euro.

Regula se va schimba după 1 ianuarie 2023, când TVA-ul pentru unitățile locative a căror valoare depășește 120.000 de euro va fi de 19%.

Modificările legislative îi avantajează pe cei care, până la finalul anului, vor semna acum un contract (sau ante-contract) pentru o construcție cu o valoare de până la 140.000 de euro, ei blocând în acest fel TVA la 5%.

Prin comparație, cei care vor semna pentru aceeași construcție după 1 ianuarie 2023, vor plăti TVA 19%, dacă aceasta depășește 120.000 de euro!

De asemenea, pentru anii viitori este prognozată o tendință de creștere a prețurilor în domeniul imobiliar, ca urmare a necesității alinierii lor la piața imobiliară europeană.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Articolul a fost publicat în data de 01.11.2022 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Interior design suggestions

Interior design images are designed especially for our apartments.

About the project

Technical specifications of the apartments

Parking technical specifications

Request an offer