APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Loc de parcare gratuit la cumpărarea unui apartament în centrul Ploieștiului

Apartamentele de două sau trei camere scoase la vânzare în centrul Ploieștiului, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas, vin la pachet cu locuri de parcare gratuite. Promoția se adresează clienților care încheie un contract de achiziție a unui apartament sau birou în blocul situat în imediata vecinătate a parcului Mihai Viteazul.

Blocul Bucegi12 dispune de o parcare subterană cu 76 de locuri, pe două niveluri, și de o parcare supraterană de 49 de locuri, dintre care 30 acoperite.

Parcarea subterană va avea un sistem modern de ventilare pentru absorbția noxelor, echipamente de ultimă generație pentru stingerea incendiilor, stații de încărcare a mașinilor electrice. De asemenea, iluminatul de tip LED va funcționa în baza senzorilor de prezență.

Pentru confortul și siguranța viitorilor locatari, accesul în parcare se va face printr-un sistem automat de bariere, iar locatarii pot ajunge din parcare în apartamente prin intermediul celor 3 lifturi care pornesc de la etajul -2.

Mai multe detalii despre acest proiect rezidențial spectaculos și promoția de sărbători puteți afla accesând bucegi12.ro sau apelând telefon/whatsapp: 0723 226 060 sau 0754 770 777 ori pe e-mail la: contact@bucegi12.ro. (P)

Articolul a fost publicat în data de 15.11.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă