APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Apartamente noi de vânzare în Ploiești, climatizate cu pompe de căldură special construite în Spania – premieră pe piața locală

Apartamentele noi din centrul Ploieștiului, care compun blocul Bucegi12, sunt primele din Municipiu care vor fi încălzite cu pompe de căldură. Printre avantajele acestui sistem inovator de climatizare se numără costuri mici cu până la 30% ale întreținerii prin eficiența energetică ridicată și durata lungă de viață. Sistemul folosit la Ploiești este construit pe comandă, special pentru blocul din spatele Palatului de Justiție, și este proiectat să reziste iernilor de la noi.

Viitorii locatari din blocul Bucegi 12 vor beneficia în sezonul rece de un confort sporit, inventat de popoarele nordice. Vorbim de o combinație ideală: încălzirea prin pardoseală, pompe de căldură și elemente de fațadă ventilată care asigură o excelentă izolare și au o durată foarte lungă de viață.

Proprietarul proiectului, Verytas Plus Construct, folosește sistemul de încălzire prin pardoseală UPONOR, care este lider în domeniu în Europa. Acesta distribuie uniform căldura și asigură o temperatură confortabilă în orice moment, fără praf.

Încălzirea prin pardoseală este o soluție arhitecturală premium, dar și eficientă energetic – căldură radiantă confortabilă pe o suprafață mare.

În plus, fiecare apartament din Bucegi 12 va fi dotat cu un panou de comandă prin care va fi setată temperatura optimă, în funcție de preferințele proprietarilor.

Agentul termic este asigurat de pompele de căldură Ecoforest, unul dintre liderii pieței europene din domeniu. Furnizorul spaniol al echipamentului are o vechime de 65 de ani în domeniu, iar în portofoliul său regăsim asigurarea încălzirii clădirii celebrului London Institute of Physics.

De asemenea, reputația Ecoforest pe piața de profil este una extrem de solidă, fiind, printre altele, primul producător european de centrale pe peleți.

Investitorii sau persoanele interesate cumpărarea unui apartament sau birou în acest bloc unic în Ploiești prin poziționarea sa specială pe Strada Bucegi, nr. 12, lângă Palatul de Justiție, sediul Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) și vecin cu Parcul Mihai Viteazul, pot obține mai multe informații vizitând www.bucegi12.ro, solicitând detalii la telefon/whatsapp: 0723 226 060, ori: 0754 770 777 sau pe e-mail contact@bucegi12.ro

Articolul a fost publicat în data de 15.11.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă