APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Ploieștiul va avea o zonă zero pe măsura forței sale economice

bloc bucegi 12 centru ploiesti

Aproape insesizabil, centrul Ploieștiului se schimbă fundamental. Chiar în zona zero, vecinătatea parcului Mihai Viteazul, un proiect rezidențial începe să sugereze cum va arăta viitorul centru, iar aspectul este, cu adevărat, impresionant.

În ultimii ani, odată cu ridicarea unor construcții cu o arhitectură modernă, pe terenul situat între linia de tramvai 101 de pe strada Gheorghe Doja și Parcul Mihai Viteazul de pe Republicii, a apărut noua ”zona zero” a Ploieștiului.

Vorbim de sedii ale unor instituții publice importante, precum Palatul de Justiție sau Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), de blocul de locuințe Urban ICIM, primul de acest tip din centrul Ploieștiului, dar și o cochetă clădire de birouri, clădirea Contec.

După o perioadă de câțiva ani de stagnare, anii de după pandemie accelerează dezvoltarea zonei. Astfel, dacă până acum câțiva ani în această zonă erau terenuri virane, sau case aflate într-un stadiu avansat de degradare, începând din toamna anului trecut lucrurile au început să se schimbe.

La sfârșitul lunii august 2022, pe strada Bucegi, în spatele clădirii ISC și a Palatului de Justiție constructorul Verytas a început lucrările la blocul Bucegi12 Central Residence.

Un an mai târziu, erau finalizate lucrările la structura de rezistență a celor 10 etaje și începea compartimentările interioare.

În acest context se remarcă și o tendință interesantă pe piața imobiliară din Ploiești, după pandemie. Dezvoltatorii din centru scot pe piață oferte care vor modifica fundamental modul în care se construiește în întreg orașul.

Aceștia au introdus în oferta standard dotări precum parcări subterane pe două niveluri, lifturi care pornesc direct din parcări, spațiu pentru recepție a clădirii, sisteme informatice performante care fac locuințele atât ”safe”, cât și ”smart”.

Tot în dotările standard al noului proiect Bucegi12 intră și fațada ventilată, un element de construcție foarte rar folosit la clădirile de apartamente din Ploiești.

Articolul a fost publicat în data de 05.10.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă