APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Ploieștiul la înălțime. Imagini spectaculoase cu orașul fotografiat de pe terasa celui mai nou bloc din centru

Fotograful profesionist Rareș Irimia a publicat imagini spectaculoase din seria intitulată ”Ploieștiul la înălțime”.

”Acoperișurile din Ploiești nu se termină și azi revin cu o nouă continuare a proiectului “Ploieștiul la înălțime” din noul bloc Bucegi 12. De data aceasta avem parte de o nouă serie panoramică asupra zonei centrale” este mesajul fotografului ploieștean care însoțește galeria FOTO de la finalul articolului.

Rareș Irimia, student la Universitatea de Petrol și Gaze, Facultatea de Litere și Științe, Specializarea Informatică, își dedică majoritatea timpului liber unei pasiuni din copilărie: arta fotografică.

El a devenit cunoscut după ce a postat pe Facebook o galerie impresionantă cu Ploieștiul văzut de la ultimul etaj al unora dintre cele mai înalte clădiri din oraș.

Persoanele interesate de proiectul imobiliar din centrul Ploieștiului sunt așteptate la biroul de vânzări situat chiar pe șantierul de pe strada Bucegi12 sau pot afla informații accesând www.bucegi12.ro sau telefonic la 0723 226 060 sau 0754 770 777.

Articolul a fost publicat în data de 25.09.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă