APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Recepție de hotel de 5 stele la un bloc de apartamente și birouri de lux din Ploiești? Da, se construiește!

Bucegi12, blocul premium care se construiește în centrul orașului, se apropie de finalizarea lucrărilor la structura de rezistență. În acest moment se lucrează la structura etajului 9, iar lucrările de compartimentări interioare au ajuns la etajul 5. Este timpul să vă prezentăm o nouă premieră pe care această construcție cu apartamente și birouri de lux o va inaugura pentru Ploiești.

Apartamente de vânzare în Ploiești – sigure și confortabile

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești de dezvoltatorul Verytas în imobilul Bucegi 12 din centrul orașului, sunt remarcabile în primul rând prin calitatea materialelor folosite la construcția clădirii. De asemenea, nu sunt deloc de neglijat dotările comune cum ar fi cele trei lifturi, recepția clădirii sau adăpostul antiatomic cu spațiu suficient pentru toți viitorii proprietari.

Spre deosebire de blocurile ”standard”, viitorii proprietari din Bucegi12 vor intra în bloc printr-o recepție absolut spectaculoasă.

Cu finisaje de înaltă calitate, spațiul se va ridica la nivelul recepției unui hotel de 5 stele și va beneficia de un spațiu de așteptare pentru vizitatori.

Prin intermediul personalului care va fi selectat de viitoarea asociație de proprietari, recepția blocului le va oferi locatarilor servicii precum primirea oaspeților, recepționarea/predarea coletelor, recepționarea/predarea corespondenței etc.

Practic, cu excepția locatarilor, fiecare persoană care va pătrunde în incinta imobilului va fi întâmpinată de un personal specializat și condusă într-un lobby până când gazda va fi informată de prezența oaspetelui respectiv. Astfel, accesul persoanelor străine în imobil va fi permis doar cu aprobarea proprietarilor de apartamente.

Viitorii locatari vor scăpa și de grija curierilor, aceștia urmând să plaseze comenzile într-un spațiu special amenajat și securizat de la intrarea în bloc.

”Am vrut să creăm la intrarea în bloc un spațiu special, cu o recepție caldă și primitoare. Atât siguranța, cât și confortul locatarilor sunt prioritare pentru noi” explică Aurel Amuza, proprietarul și constructorul acestui proiect imobiliar unic în Ploiești.

Articolul a fost publicat în data de 09.06.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă