APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: S-a turnat placa de la etajul 8, a început montarea instalațiilor și compartimentarea interioară a primelor etaje. Se lucrează în ritm alert pe șantierul de la blocul cu apartamente premium Bucegi 12 Central Residence

Lucrările de construcție la Bucegi 12, blocul cu apartamente premium din centrul Ploieștiului, se mențin conform graficului inițial. Săptămâna trecută s-a turnat placa de la etajul 8, iar echipele de tehnicieni au început montarea rețelelor de instalații – apă, curent, climatizare. În paralel, sunt pregătite camerele unde vor fi instalate pompele de căldură și a început compartimentarea interioară a primelor etaje.

Apartamente de vânzare în Ploiești

Verytas Plus Construct, dezvoltatorul imobiliar al blocului Bucegi 12 Central Residence, pune la dispoziția viitorilor proprietari 98 de apartamente de vânzare în Ploiești prin construcția de pe Strada Bucegi, nr. 12. Cei care aleg să locuiască aici au la dispoziție mai multe variante, de la studio la apartamente cu 2 sau trei camere. Diferența față de celelalte blocuri de vânzare din Ploiești o face luxul, siguranța, rezistența la cutremur și eficiența energetică precum și multe alte facilități premium.

Lucrările sunt în grafic

Blocul de apartamente premium care se construiește în zona ultracentrală a Ploieștiului, în imediata apropiere a Palatului de Justiție, a devenit, deja, un reper de neratat de pe Bulevardului Republicii. Compania Verytas, constructorul, a menținut ritmul susținut de lucru cu care a început pe încă din prima zi a șantierului.

Astăzi, în mai mai puțin de zece luni de la începerea lucrărilor, este construită mai mult de 80% din structura de rezistență a blocului de zece etaje. În paralel sunt abordate în același ritm lucrările de instalații și amenajări interioare.

”Dacă vremea ne va ajuta, estimăm că până la Începutul lunii iulie vom finaliza întreaga structură. Suntem în grafic și ne bucurăm să constatăm că și vânzările țin pasul cu noi, ceea ce ne oferă o siguranță maximă în ceea ce privește finalizarea în condiții optime a construcției.
Cred că zilele astea vom depăși 70% unități vândute încă din această fază a lucrării, ceea ce este o performanță în sine, având în vedere conceptul premium al construcției care a dus și la un preț de vânzare peste media pieței”, spune Aurel Amuza, cel care are o dublă calitate în acest proiect: proprietar și constructor.

Într-adevăr, pe șantierul blocului Bucegi 12 este un adevărat ”furnicar” de oameni. În afară de clădirea care a început să se contureze destul de impunător, cea mai puternică primă impresie ți-o fac ordinea, disciplina și curățenia de pe șantier. Și relativa liniște, atipică atmosferei clasice din astfel de proiecte. Fiecare este implicat în ceea ce face.

Articolul a fost publicat în data de 26.05.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă