APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Noul centru al Ploieștiului va fi format din clădiri moderne, foarte atractive pentru un anume tip de cumpărători

Dacă până acum câțiva ani o parte din centrul Ploieștiului arăta deplorabil, în ultimul timp zona s-a schimbat radical în bine, odată cu apariția unor clădiri noi și moderne, în timp ce altele sunt în diverse faze de construcție. Este vorba de aria cuprinsă între Parcul Mihai Viteazul – Bdul Republicii – Gheorghe Doja, care reprezintă acum un adevărat magnet pentru investitorii în imobiliare din Ploiești. VIDEO la finalul textului.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Dominată până recent de imobile aflate într-o stare avansată de degradare, sau fundații abandonate și transformate în gropi ilegale de gunoi, zona este astăzi punctul de nașterea unui Kilometru 0 ”fresh” al municipiului.

Este suficientă o plimbare, la pas, prin zonă, pentru a realiza că aici se întâmplă ceva diferit din punct de vedere urbanistic și arhitectural. Curat, sigur, cu clădiri noi, demne de secolul XXI, și cu o infrastructură modernizată, acest perimetru se impune, deja, în urbanismul orașului.

Acest lucru a fost posibil datorită atât investițiilor publice, cât și celor private. Ne referim aici la Palatul de Justiție, care a fost inaugurat recent, și care a schimbat complet zona, dar și la sediul futurist al Inspectoratului Județean în Construcții Prahova.

În ceea ce privește investițiile private, dezvoltatori imobiliari locali au contribuit la modernizarea centrului prin construirea unor blocuri care se integrează perfect în arhitectura zonei.

Printre acestea se numără Bucegi 12, blocul cu spații de birouri și locuințe premium, a cărui structură este vizibilă deja din Bulevardul Republicii, în prezent lucrându-se la etajul 7 din cele 10 ale imobilului.

Constructorul, compania Verytas, îi asigură pe viitorii locatari ai blocului că vor beneficia de un confort sporit, garantat de calitatea materialelor folosite în construcție, dar și de arhitectura unică a construcției. Nu este deloc de neglijat siguranța de a locui într-o clădire sigură, proiectată să reziste la cutremure de peste 9 grade pe scara Richter.

Articolul a fost publicat în data de 05.05.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă