APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Cu 60 din 97 de unități locative vândute în mai puțin de șapte luni, blocul de apartamente și birouri de lux Bucegi12 contribuie la redesenarea centrului Ploieștiului

Datele statistice încep să confirme faptul că Verytas, constructorul și dezvoltatorul proiectului imobiliar premium Bucegi12, face istorie pe piața imobiliară din Ploiești. La nici șapte luni de la începerea lucrărilor, vânzările au depășit un semnificativ procent de 60% de unități.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Lucrările la Bucegi 12, blocul de apartamente și birouri de lux din vecinătatea Palatului de Justiție și a sediului Inspectoratului de Stat în Construcții, au început în vara anului trecut. În prezent, se lucrează deja la etajul 5 din cele 10 ale imobilului.

Ordinea și disciplina de pe șantier, ritmul susținut de lucru și seriozitatea dovedită de constructor au fost remarcate de potențialii clienți care au oferit feedback reprezentanților dezvoltatorului.

Opiniile pozitive despre calitatea și seriozitatea cu care este abordată construcția blocului se văd și în numărul de unități vândute.

Ritmul în care au avut loc vânzările de locuințe și spații comerciale au luat prin surprindere chiar și pe cei mai optimiști membri ai echipei implicate în proiect, chiar dacă prețurile nu se adresează tuturor buzunarelor.

Astfel, până acum, din cele 97 de garsoniere și apartamente s-au vândut/rezervat deja 60 de unități.

Așadar, un procent de peste 60% dintre unitățile locative premium ale blocului fie au proprietar nou, fie sunt pe punctul de a avea.

Articolul a fost publicat în data de 28.03.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă