APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: ”Apartament silențios”, conceptul pe care Bucegi 12 îl introduce, în premieră, pe piața din Ploiești

Una dintre problemele cu care se confruntă locatarii de la bloc, chiar și cei care s-au mutat în imobile noi, o reprezintă izolarea fonică. Verytas Construct, compania care construiește blocul de apartamente și birouri premium Bucegi 12, lângă sediile Inspectoratului de Stat în Construcții și Palatului de Justiție din centrul Ploieștiului, a apelat la o soluție tehnică în premieră pentru piața imobiliară din oraș.

Apartamente de vânzare în Ploiești – gândite pentru liniște și confort

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas sunt nu doar sigure – clădirea fiind proiectată să reziste la cutremure de 9,2 grade pe scara Richter, ci și foarte confortabile. La construcția lor au fost folosite materiale de ultimă generație, cum ar fi blocurile Silka – sistemul inovativ de amortizare a sunetului produse de Ytong, care nu permite intrarea zgomotelor în locuință, sau sistemul termopan Salamander Blue Evolution 92 geam tripan, puternic fonoizolant.

Liniștea de la casă, transferată la bloc

Principalul disconfort al celor care se mută la bloc îl reprezintă izolația fonică. Este neplăcut să auzi discuțiile pe un ton aprins al vecinilor, zgomotele de pe casa scării sau cele produse de instalațiile sanitare în liniștea nopții.

Ei bine, cu astfel de probleme NU se vor confrunta viitorii locatari din blocul de apartamente premium și birouri Bucegi 12. Acest lucru este posibil datorită unei soluții tehnice ingenioase la care a apelat constructorul, care este și dezvoltatorul proiectului, Verytas Construct.

Producătorul este un furnizor de top la nivel european

Este vorba de blocurile de zidărie Silka, care vor fi folosite în premieră la construcția unui bloc din Ploiești. Produse de Xella, furnizor de top la nivel european de soluții pentru pereți, blocurile Silka reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții de pe piață pentru izolarea fonică a apartamentelor.

La Bucegi 12, acest material de construcție inovator va fi folosit pentru pereții care delimitează fiecare spațiu de locuit (pereții comuni cu casa scării și apartamentele vecine).

Material 100% natural

Potrivit fișei tehnice a producătorului, blocurile de zidărie Silka reprezintă un material de construcție 100% natural (nisipul – 93% , varul 7% și apă), are o masă volumetrică ridicată și este ideal pentru construcția de proiecte ecologie durabile.

Spre deosebire de alte materiale de construcție, blocurile care folosesc Silka au rezistență mecanică superioară și reprezintă o soluție pentru crearea unei atmosfere silențioase și sănătoase. În plus, datorită dimensiunilor reduse, spațiul util al fie cărui apartament va crește cu până la 2 metri pătrați.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Articolul a fost publicat în data de 12.02.2023 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă