APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: ”Am ajuns la cota 0” – proiectul Bucegi12 Central Residence începe să prindă contur

La începutul lunii august, un excavator săpa prima cupă la fundația blocului de apartamente și birouri care se construiește în zona 0 a Ploieștiului, pe strada Bucegi, la nr. 12. A urmat o adevărată desfășurare de forțe, după modelul șantierelor de pe vremuri, iar rezultatul eforturilor susținute ale constructorului începe să se contureze în peisajul din imediat apropiere a Palatului de Justiție.

Apartamente de vânzare în Ploiești

Verytas Plus Construct, dezvoltatorul imobiliar al blocului Bucegi 12 Central Residence, pune la dispoziția viitorilor proprietari 98 de apartamente de vânzare în Ploiești prin construcția de pe Strada Bucegi, nr. 12. Cei care aleg să locuiască aici au la dispoziție mai multe variante, de la studio la apartamente cu 2 sau trei camere. Diferența față de celelalte blocuri de vânzare din Ploiești o face luxul, siguranța, rezistența la cutremur și eficiența energetică precum și multe alte facilități premium.

Astfel, la începutul lunii decembrie a fost încheiată o etapă importantă a șantierului: infrastructura subterană a imobilului proiectat să reziste la un cutremur de până la 9,2 grade pe scara Richter.

Este vorba, mai precis, de cele două niveluri de parcări subterane, de rezervorul de 1145 mc destinat asigurării de cantități suplimentare de apă în cazul incendiilor, de casele lifturilor și de adăpostul anti-atomic.

Acum se lucrează la lucrările la suprastructura blocului, respectiv la parter și primul din cele 10 etaje.

”Am ajuns la cota 0! Odată cu finalizarea acestei etape, putem spune că ce a fost mai greu a trecut. Avem satisfacția că suntem în grafic cu lucrările, și vreau să le mulțumesc cu această ocazie colegilor din Verytas, furnizorilor și colaboratorilor, care au menținut ritmul corect de execuție” spune proprietarul proiectului, Aurel Amuza.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Articolul a fost publicat în data de 19.12.2022 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă