APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Luxul este la mare preț! În trei luni s-au vândut aproape jumătate dintre apartamentele unui bloc premium din centrul Ploieștiului

Există în Ploiești cumpărători care așteptau oferta potrivită pe piața imobiliară. Aceasta este concluzia la care a ajuns constructorul imobilului Bucegi12, primul bloc de birouri și apartamente de lux din centrul Ploieștiului. La trei luni de la începerea lucrărilor, Verytas a încheiat contracte de vânzare/cumpărare, sau rezervări, pentru aproape jumătate dintre spațiile scoase la vânzare.

Astfel, de la 1 august, data la care au început lucrările și până în prezent, din cele 97 de locuințe și spații de birouri de lux ale blocului cu zece etaje, s-au vândut deja 38 de unități, alte 10 fiind rezervate.

Blocul Bucegi12 a reușit să atragă interesul unui segment restrâns al pieței imobiliare, acela al oamenilor dispuși să plătească puțin mai mult pentru confort și siguranță. Cumpărătorii au apreciat în mod special dotările care fac din clădire una sigură, cu un aspect deosebit și foarte eficientă din punct de vedere energetic.

Este vorba despre rezistența la cutremure de până la 9,2 grade pe scara Richter, buncărul antiatomic, cele trei lifturi din care unul destinat mărfurilor voluminoase, pompele de căldură și fațada ceramică.

Mare parte a cumpărătorilor au apreciat, de asemenea, potențialul de business pe care îl are achiziția prin poziționarea în Zona Zero a Ploieștiului.

Articolul a fost publicat în data de 23.11.2022 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă