APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Fațada ceramică ventilată, o premieră pentru clădirile rezidențiale din Ploiești

Potrivit specialiștilor, fațadele ventilate din ceramică sunt sisteme de fațadă realizate exclusiv din materiale naturale brute ce combină tehnologia avansată cu caracteristicile unice ale ceramicii. În Ploiești, acest tip de fațadă va fi folosit în premieră pentru o construcție rezidențială, la construcția blocului de birouri și apartamente de lux Bucegi 12, care se construiește lângă Palatul de Justiție.

Apartamente de vânzare în Ploiești – încălzire în pardoseală și climatizare de ultimă generație

Apartamentele disponibile la vânzare în Ploiești, în blocul Bucegi 12 – proiect imobiliar dezvoltat de compania Verytas, beneficiază de un sistem de climatizare performant și economic.

Astfel, încălzirea se face prin pardoseală de la furnizorul Tece, iar pe timp de vară, climatizarea este asigurată printr-un sistem de ventilație de ultimă generație, implementat la nivelul întregului imobil, fiind eliminat disconfortul creat de aparatele clasice de aer condiționat. În plus, temperatura interioară la nivelul fiecărui apartament este setată automat, prin intermediul unui panou digital.

Cum funcționează sistemul, mai ales în sezonul temperaturilor extreme
Sistemul presupune ca între elementul structural al construcției și plăcile ceramice să fie introdus un strat termoizolator de vată minerală, dimensionat corespunzător zonei climatice în care este amplasată construcția.

Potrivit reprezentanților Facultății de Arhitectură din București, în sezonul cald, creșterea temperaturii din interiorul sistemului creează un „efect de coș de fum”, care împinge aerul în sus, reducând astfel temperatura peretelui clădirii.

Cu alte cuvinte, menține clădirea mai rece. În schimb, în lunile reci de iarnă, golul asigurat de fațada ventilată echilibrează temperatura peretelui exterior al clădirii, ceea ce reduce riscul de umiditate prin condens.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Articolul a fost publicat în data de 18.11.2022 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă