APARIȚIE MEDIA OBSERVATORULPH.RO: Fațada ventilată ceramică, unul dintre cele mai eficiente sisteme de termoizolație, folosită în premieră pentru un complex rezidențial din Ploiești

Bucegi 12, complexul rezidențial care se construiește acum în centrul Ploieștiului lângă Palatul de Justiție, va beneficia de unul dintre cele mai moderne sisteme de termoizolație: fațada ventilată ceramică. Cel puțin pentru piața din rezidențială din Ploiești, acesta este un concept nou, el fiind folosit până acum doar pentru izolarea unor sedii de firme. De ce folosește constructorul Verytas pentru Bucegi 12 acest tip de termoizolație, mai scump decât soluțiile clasice?

Apartamente de vânzare în Ploiești – încălzire în pardoseală și climatizare de ultimă generație

Apartamentele disponibile la vânzare în Ploiești, în blocul Bucegi 12 – proiect imobiliar dezvoltat de compania Verytas, beneficiază de un sistem de climatizare performant și economic.

Astfel, încălzirea se face prin pardoseală de la furnizorul Tece, iar pe timp de vară, climatizarea este asigurată printr-un sistem de ventilație de ultimă generație, implementat la nivelul întregului imobil, fiind eliminat disconfortul creat de aparatele clasice de aer condiționat. În plus, temperatura interioară la nivelul fiecărui apartament este setată automat, prin intermediul unui panou digital.

”Această soluție oferă numeroase avantaje, de la cel estetic, la cel foarte important în vremurile pe care le trăim, al reducerii costurilor de încălzire/răcire a apartamentelor.

Fațada ventilată ceramică, nu doar că rezistă mult mai mult în timp, dar este complet impermeabilă și oferă un grad ridicat de izolare fonică.

Materialele folosite pentru acest tip de fațadă, plăcile ceramice fiind ignifuge, permit încadrarea ei în clasa de combustibilitate A1. Asta înseamnă în niciun stadiu al unui incendiu, chiar și într-un foc complet dezvoltat, focul nu se răspândește.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pentru care este folosită la clădirile monumentale nu doar în afară, ci și în București sau Cluj. Blocul nostru va fi primul complex rezidențial din Ploiești care va fi izolat cu un astfel de sistem.

Așa cum vă spuneam, din momentul în care va fi dat în folosință – cel mai târziu în decembrie 2024,  Bucegi 12 va fi o clădire reper, etalon, pentru Ploiești”, spune Aurel Amuza, director general al Verytas, constructor și proprietar al blocului.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare despre vânzarea apartamentelor din Ploiești la telefon/watsapp: 0754 770 777 sau 0723 226 060. De asemenea, au la dispoziție atât adresa de e-mail contact@bucegi12.ro, cât și mesenger-ul paginii de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Bucegi12CentralResidence.

Articolul a fost publicat în data de 17.11.2022 pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă