Apariție media WallStreet: Se construiește primul bloc „eco” de apartamente și birouri de lux din centrul Ploieștiului, fără centrale termice sau aparate de aer condiționat

Dezvoltatorul proiectului imobiliar de apartamente și birouri de lux Bucegi 12 Central Residence, clădire vecină cu Palatul de Justiție și cu ieșire directă în Parcul Mihai Viteazul, a optat pentru cele mai noi și moderne soluții de climatizare. Printre altele, blocul cu zece etaje nu va avea pe fațadă țevi de gaze, coșuri de evacuare a centralelor termice de apartament sau unități de aer condiționat.

Apartamente noi de vânzare în Ploiești

Blocul Bucegi 12 Central Residence va avea 98 de apartamente noi de vânzare în Ploiești. Amplasamentul ultracentral, cu ieșire directă la Parcul Mihai Viteazul, finisajele de lux precum și o mulțime de alte facilități fac din apartamentele de vânzare din Bucegi 12 unele dintre cele mai râvnite din oraș.

Cel mai nou proiect imobiliar de apartamente și birouri de lux din centrul Ploieștiului, Bucegi 12 Central Residence, pune la dispoziția celor interesați 98 de apartamente și birouri de lux, distribuite pe 10 etaje.

Acestea vor fi deservite de două etaje subterane de parcări, de două lifturi pentru persoane și de unul dedicat mărfurilor, și vor beneficia de o soluție modernă, dar și ”eco” pentru reducerea consumurilor energetice.

Climatizarea blocului va fi făcută cu sprijinul panourilor solare și al pompelor de căldură. Conform specialiștilor în domeniu, acestea vor reduce cu până la 30% facturile de întreținere în raport cu opțiunea clasică ”centrala termică /aparat de aer condiționat”.

Pentru confortul locatarilor, temperatura din fiecare cameră va putea fi personalizată dintr-un panou de comandă, ea putând fi reglată diferit pentru fiecare încăpere.

Astfel, fiecare proprietar își va putea selecta din panoul de comandă temperatura interioară pentru fiecare cameră a apartamentului, indiferent de condițiile meteo.

Articolul a fost publicat în data de 26.05.2022 pe WallStreet.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă