Apariție media observatorulph.ro: Curioși cum trebuie să arate fierul beton dintr-un bloc cu apartamente noi de vânzare din Ploiești proiectat să reziste la un cutremur de 9,2 grade pe Richter? Cam așa

Lucrările de construcție la Bucegi 12, blocul cu apartamente și spații de birouri premium de vânzare din centrul Ploieștiului, au intrat într-o nouă fază. Imagini impresionante la finalul textului.

Apartamente de vânzare în Ploiești – gândite pentru liniște și confort

Apartamentele scoase la vânzare în Ploiești, pe strada Bucegi 12, de către dezvoltatorul Verytas sunt nu doar sigure – clădirea fiind proiectată să reziste la cutremure de 9,2 grade pe scara Richter, ci și foarte confortabile. La construcția lor au fost folosite materiale de ultimă generație, cum ar fi blocurile Silka – sistemul inovativ de amortizare a sunetului produse de Ytong, care nu permite intrarea zgomotelor în locuință, sau sistemul termopan Salamander Blue Evolution 92 geam tripan, puternic fonoizolant.

Un million de kg de fier pentru structura de rezistență

În aceste zile, pe șantierul blocului cu apartamente noi de vânzare Bucegi 12, situat în imediata apropiere a Palatului de Justiție și Inspectoratului de Stat în Construcții, cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul de pe Republicii, se desfășoară o etapă importantă: armarea radierului general.

Este vorba de structura de rezistență a imobilului cu zece etaje, proiectat să reziste la un cutremur de 9,2 grade pe Richter.

”Pentru construirea blocului Bucegi 12 se vor folosi aproximativ un milion de kilograme de fier beton și 8.000 mc de beton”, au transmis reprezentanții Verytas, compania care este constructor și investitor al proiectului imobiliar al cărui termen de finalizare este vara anului 2024.

Adăpost anti-atomic și parcări subterane

Pentru că la subsolul blocului vor fi amenajate atât un buncăr anti-atomic, cât și o parcare pe două niveluri, constructorul acordă o importanță deosebită fundației imobilului.

Pompe de căldură și panouri solare

Bucegi 12 va fi primul bloc cu apartamente noi de vânzare din Ploiești dotat cu panouri solare, pompe de căldură și fațadă parțial ventilată, echipamente inteligente care vor asigura costuri de întreținere reduse și un aspect spectaculos al construcției.

Articolul a fost publicat în data de 25.08.2022 pe observatorulph.ro

Interesat să obții detalii? Contactează-ne pe email la: contact@bucegi12.ro sau la telefon: 0754 770 777 | 0723 226 060

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă