Apariție media observatorulph.ro: Au început lucrările la primul imobil de birouri și apartamente de lux din Ploiești. Ce facilități vor avea locatarii

Au început lucrările la primul bloc de birouri și apartamente de lux din Ploiești. Imobilul, care are 10 etaje și două niveluri de parcări subterane, este situat în Zona 0 a municipiului, pe strada Bucegi nr 12, în imediata apropiere a Palatului de Justiție și Inspectoratului de Stat în Construcții, cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul de pe Republicii.

Apartamente de vânzare în Ploiești – noi și unice

Cu 98 de apartamente de vânzare în Ploiești, Bucegi 12 va redesena oferta în zona construcțiilor premium din Ploiești. Prin poziționare și dotări, apartamentele și birourile imobilului din centrul orașului creează în premieră o ofertă reală pentru cumpărătorii care pun pe primul plan siguranța, confortul și discreția.

Un moment important pentru dezvoltarea imobiliară a Ploieștiului a avut loc astăzi, în centrul orașului. Este vorba despre deschiderea șantierului pentru construcția blocului Bucegi 12 Central Residence, primul imobil cu locuințe și spații de birouri de lux din Municipiu.

În premieră nu doar pentru Ploiești, construcția va fi dotată cu panouri solare, pompe de căldură și fațadă parțial ventilată, echipamente inteligente care vor asigura costuri de întreținere reduse și un aspect spectaculos al construcției.
Ca urmare a acestor dotări de ultimă generație, apartamentele și birourile nu vor avea calorifere, iar fațadele nu vor fi perforate de coșurile centralelor termice. În plus, amprenta de poluare a clădirii va fi una minimă, fapt ce o va poziționa printre cele mai ecologice construcții ale orașului.

Imobilul, a cărui construcție tocmai a început, va avea o parcare subterană pe două nivele, parcări supraterane, și zece etaje cu apartamente și spații de birouri care vor fi amenajate la un standard fără precedent în Ploiești.
Dezvoltator al proiectului și, în același timp, constructor al imobilului de apartamente și birouri de lux Bucegi 12, este una dintre cele mai respectate firme de construcții de pe piața imobiliară locală.

Articolul a fost publicat pe observatorulph.ro

Poziționare excelentă

Primul ansamblu rezidențial construit lângă Palatul de Justiție din Ploiești


Sugestii de amenajare

Imaginile cu amenajările interioare sunt gândite special pentru apartamentele noastre.

Informații despre proiect

Specificații tehnice apartamente

Specificații tehnice parcări

Solicită ofertă